Yhteys Jumalaan - yhteys ihmisiin
Yhteyspaikka
Yhteystiedot

På Svenska
In English


Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra. Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne. (Jes 55; 8-9)


JUMALAN KOHTAAMISEN ILLAT

Ylistystä ja palvontaa Pyhän Hengen ilmapiirissä
Alussa vietämme runsaasti aikaa yhdessä ylistäen ja palvoen Jumalaamme - Isää, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Annamme Pyhälle Hengelle täydet mahdollisuudet toimia tahtonsa mukaan. Pyrimme kulkemaan Hänen johdatuksessaan ilman kaavoja ja aikatauluja. Pyhän Hengen läsnäolo on lahja, jota janoamme yhä uudelleen ja uudelleen. Siihen emme kyllästy.

Pyhän Hengen täyttämää julistusta
Tilaisuudessa kuulemme voimakasta, voideltua, syvällistä ja elämää muuttavaa Jumalan Sanan julistusta ja opetusta. Annamme Pyhän Hengen toimia tahtonsa mukaan, ilman ennakkoasenteita niin Jumalaa kuin muita ihmisiä kohtaan.


Rukouspalvelua ja Jumalan kohtaamista

Rukouspalveluun ja Jumalan kohtaamiseen sekä Pyhän Hengen läsnäolossa olemiseen varataan runsaasti aikaa. Tavoitteena on antaa Pyhän Hengen koskettaa sisimpäämme muuttaen ja varustaen meitä – palvelemaan niin rukouspalvelun aikana kuin arkielämässämme. Rukouspalvelun aikana annamme Jumalalle mahdollisuuden puhua Henkensä kautta yksilöuskovalle sekä koko seurakunnalle.

======================================
Jumalan kohtaamisen illat
sunnuntaisin klo 17 alkaen
Martinlaakson nuoriso- ja asukastilassa, 
Martinlaaksonpolku 4; 01620 Vantaa
 

Jumalan kohtaamisen illat Martinlaakson nuoriso- ja asukastilassa 2022 toukokuun loppuun ovat liitteessä. 
Yhteyspaikka jää kesälomalle
kesäkuun alusta