Ja Herra kulki heidän edellänsä, päivällä pilvenpatsaassa johdattaaksensa heitä tietä myöten ja yöllä tulenpatsaassa valaistaksensa heidän kulkunsa, niin että he voivat vaeltaa sekä päivällä että yöllä. Pilvenpatsas ei poistunut päivällä eikä tulenpatsas yöllä kansan edestä. (2 Moos 13; 21-22).

JUMALAN KOHTAAMISILLAT

Herran käsi tuli siellä minun päälleni, ja hän sanoi minulle: "Nouse ja mene laaksoon, niin minä siellä puhuttelen sinua." Niin minä nousin ja menin laaksoon, ja katso, siellä seisoi Herran kirkkaus, samankaltainen kuin kirkkaus, jonka minä olin nähnyt Kebar-joen varrella. Ja minä lankesin kasvoilleni 
(Hes 3; 22 - 23).

Yhteyspaikka


Jumalan kohtaamisillat koostuvat kolmesta eri elementistä 

Ylistys ja palvonta
Alussa vietämme runsaasti aikaa yhdessä ylistäen ja palvoen vapaasti Jumalaa. Ilmapiiri on vapaa, mutta voimakkaasti sitoutunut Jumalaan - Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen. Annamme Pyhälle Hengelle täyden vapauden ja mahdollisuuden toimia tahtonsa mukaan, myös eri tavoin kuin aiemmin. Emme noudata kaavoja tai aikatauluja, vaan pyrimme kulkemaan Hänen johdatuksessaan. Pyhän Hengen läsnäolo, jota olemme saaneet kokea käsin kosketeltavasti, ei ole meille itsestäänselvyys vaan lahja, jota janoamme koko olemuksellamme aina yhä uudelleen.

Pyhän Hengen täyttämä julistus
Tilaisuudessa kuulemme voimakasta, voideltua, raikasta ja elämää muuttavaa Jumalan Sanan julistusta. Siinäkin annamme Pyhälle Hengelle täyden vapauden ja mahdollisuuden toimia tahtonsa mukaan, myös eri lailla kuin koskaan aiemmin, vapaana kaikenlaisista ennakkoasenteista niin Jumalaa kuin muita ihmisiä kohtaan. 

Rukouspalvelu ja Jumalan kohtaaminen
Rukouspalveluun ja
Jumalan kohtaamiseen ja Hengen läsnäolossa ”likoamiseen” varataan kokoontumisissa runsaasti aikaa. Tilaisuuksien tavoitteena onkin: kostua Hengestä - kastua  Hengestä läpimäräksi - antaa Hengen virrata muille - muuttua ja varustautua - palvella ja tulla lähetetyksi palvelemaan. 

Rukouspalvelulun aikana Jumala voi puhua Henkensä kautta sekä yksilöuskovalle että myös koko seurakunnalle. 

Varoitamme, että elämäsi tulee suurella todennäköisyydellä muuttumaan konkreettisesti!

KUN  PYHÄ  HENKI  ON  PAIKALLA 
  EMMEKÄ  RAJOITA  HÄNTÄ  
 
KAIKKI  ON  MAHDOLLISTA  !

Opetuslapseusillat

Yhteystiedot

Palaute/Rukous

Kertomuksia meistä

In English

En Español


Mutta vanhurskasten polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan sydänpäivään saakka. 
(Snl 4:18)